Meer ruimte voor (jong)senioren
24 februari 2021

In de persconferentie van 23 februari geeft het kabinet meer ruimte aan senioren tot en met 26 jaar om in groepsverband te gaan sporten. Zij mogen net als de junioren volledig gaan trainen en onderlinge wedstrijden op de club gaan spelen. 

In tegenstellingen tot eerdere berichtgeving worden deze versoepelingen eerder doorgevoerd dan de mogelijke opheffing van de avondklok. De nieuw aangekondigde maatregelen lagen dus ook nog niet in de lijn der verwachting.

Wij gaan daarom aan de slag om ook voor de (jong)senioren veldruimte en tijd vrij te maken. Dit kan dus betekenen dat de aangekondigde trainingsscenario’s hier en daar aangepast zullen moeten worden. Om dit mogelijk te maken kan het zijn dat trainingen vervroegd worden en/of ingekort worden met 15 minuten. 

Wij streven er naar om ook de senioren vanaf 27 jaar conform de covid maatregelen te kunnen laten sporten binnen onze vereniging. Deze week wordt een nieuw trainingsschema uitgewerkt. Daar waar wijzigingen nodig zijn, zullen trainers en coaches geïnformeerd worden.

Raadpleeg de LISA App of de MHC Goirle website voor de exacte trainingstijden van je team.

Let's stick together!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Linn Adams

Giene Voets

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren