Overstap naar online scheidsrechters examens
18 maart 2021


Het afgelopen jaar zijn we als scheidsrechterscommissie druk bezig geweest om de opleiding tot clubscheidsrechter aan te pakken. Helaas gooit de coronacrisis tot nu toe best wat roet in het eten. Aangezien er nog steeds geen fysieke bijeenkomsten kunnen plaatsvinden en veel clubs de hierdoor opgelopen achterstand willen wegwerken, heeft de KNHB het mogelijk gemaakt om de cursus en het examen volledig online te doen. 

Alle leden vanaf de B-jeugd die hun kaart nog moeten halen, krijgen daarom binnenkort van ons een uitnodiging. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk dat je mailadres in LISA correct is. We verzoeken je daarom z.s.m. via de LISA-app je gegevens te controleren!

Mocht je daar niet in kunnen, omdat je niet weet welk email adres er geregistreerd is en/of heb je geen wachtwoord meer,  mail dan naar [email protected] met de vraag om het email adres aan te passen en een nieuw wachtwoord toe te sturen.

Deze gegevens zijn belangrijk aangezien de KNHB het mailadres in LISA gebruikt voor het toesturen van de digitale leerstof en verdere communicatie.

Ouders, recreanten en andere vrijwillige kandidaten

Door deze online mogelijkheid die de KNHB ons biedt,  is het ook weer mogelijk voor ouders om hun kaart te halen. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar [email protected]. We gaan dan samen kijken bij welke groep je het beste aan kunt sluiten.

Hoe zat het ook alweer? Praktische zaken

Wat kost dat? 
Jou kost het niets. De club betaalt per deelnemer €7,50 aan de KNHB. Dus als je wordt uitgenodigd of je jezelf aanmeldt, zorg dan ook dat je de kaart daadwerkelijk haalt.

Wat moet ik? 
Als ouder of vrijwilliger zitten er aan het behalen van je kaart geen verplichtingen.Wil je (meer) gaan fluiten, neem dan contact met ons op. Voor spelende leden, junioren vanaf de B en senioren worden de fluitbeurten over de teams verdeeld.

Wanneer is het examen? 
We streven ernaar om gedurende de resterende maanden van dit seizoen voldoende mogelijkheden aan te bieden om eenieder op een dag die hem/haar uitkomt het examen te laten doen. Hiervoor krijg je na je aanmelding of uitnodiging een formulier per mail waarop jij je voorkeur aan kunt geven.

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren