Oude sponsorkleding
1 oktober 2021

Beste leden,


Wat fijn dat we nu allemaal van die mooie nieuwe tenues hebben. Veel sponsoren werden hier zo enthousiast van, dat ze graag hun logo op de shirts wilden of zelfs extra kleding wilden sponsoren. Dat vinden wij natuurlijk geweldig!

Met al deze sponsoren maken we dan netjes afspraken over het gebruik van hun logo en de looptijd van de afspraken. In de meeste gevallen is het zo dat deze afspraken na een paar jaar aflopen. Dat heeft gevolgen voor zowel de sponsor als het team. Voor de sponsor betekent het dat zijn logo niet meer gepromoot hoeft te worden. Voor het team betekent het dat de gesponsorde kleding niet meer gedragen mag worden.


Toch zien we nog best vaak "oude” sponsorkleding op de club. Dat is bij trainingen niet zo erg, maar op wedstrijddagen is het echt niet de bedoeling. We willen daarom aan alle teams vragen om op wedstrijddagen geen kleding (shirts, vesten, truien, trainingsbroeken etc.) meer te dragen met daarop oude sponsoruitingen. Zo kunnen wij samen met jullie de lopende afspraken met sponsoren beter nakomen. 


De sponsorcommissie


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren