🌧 Perfect weer om binnen al je oude kleding, beddengoed, tassen en andere textiel bij elkaar te rapen. Morgen kun je er vanaf!
30 oktober 2021

Struikel je thuis over kleding die te klein is? Beddengoed dat niet meer past om het matras van je jongste? Tassen die overbodig geworden zijn? Jouw oude kloffie is goud waard! Lever je spullen op zondag 31 oktober in bij MHC. Hoe meer (kilo) we samen inzamelen, hoe hoger de opbrengst! Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Hoe kun je helpen?

1. Verzamel thuis je oude (sponsor)kleding, handdoeken, beddengoed, schoenen, tassen, etc.

2. Lever de spullen zondag 31 oktober tussen 12.30 en 18.00 uur in op MHC:

- Bij de toegangspoort vind je hiervoor een speciale container (dus je hoeft niet persé met corona check het terrein op, maar we zien je natuurlijk graag bij de wedstrijden van D1 en H1).

- Graag de verzamelde spullen verpakken in dichtgemaakte plastic zakken. Hartelijk bedankt daarvoor!

3. Clean house, clean mind!

Ons goede doel: Stichting Nav-Jeevan, dit betekent: Nieuw Leven. En dit is precies wat Nav-Jeevan beoogt: de straatkinderen van Nagpur in India opvangen en helpen een Nieuw Leven op te bouwen. Het zijn de kinderen van voddenrapers, bedelaars, stenensjouwers en fietsriksja-rijders. De meesten wonen met maar één ouder en hebben om verschillende redenen de andere verloren. Ze leven in krotten, aan hun lot overgelaten tijdens de lange uren dat hun ouder aan het werk is. Ze worden vaak misbruikt door andere volwassenen en krijgen te maken met geweld als de ouder bedwelmd door goedkope alcohol of drugs thuiskomt. Deze kinderen is het recht onthouden om kind te zijn…
Nav-Jeevan biedt opvang en scholing voor deze kinderen. Gestart met tien kinderen in een klein en gehuurd onderkomen en inmiddels gegroeid naar een school met vijfhonderd leerlingen, waarvan er tweehonderd in het eigen hostel verblijven. Om onderwijs en onderdak te kunnen blijven bieden aan de kinderen, zijn middelen nodig. En daar kunnen wij bij MHC ons steentje aan bijdragen.
 
Tot morgen, laten we samen helpen!

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Stijn van Dijck

Willeke Vanhooren

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren