Update Veldenplan 13 april 2022: we gaan van start!
13 april 2022

Met een klein weekje vertraging gaan we toch echt van start. De aannemer is bekend. In de week van 18 april vindt de eerste bouwvergadering plaats tussen MHC, Gemeente en aannemer en gaat kort daarna de schop daadwerkelijk in de grond.


Wanneer gaat het aangepaste trainings/wedstrijd schema in?

In de week van 18 april wordt veld 1 formeel als bouwplaats bestempeld. De aannemer wordt dan ook officieel verantwoordelijk en aansprakelijk.

Vanaf maandag 18 april gaat daarom het aangepaste trainings/wedstrijd schema in (ook al ligt veld 1 mogelijk ‘vrij’). Er hebben nog wat kleine wijzingen plaatsgevonden in het trainings/wedstrijd schema, dus bekijk LISA – onze club app - nu goed èn blijf dat doen; wekelijks kunnen er echt nog zaken veranderen.

Qua wedstrijden moet je goed opletten waar je je wedstrijden speelt. Met name op de donderdagavond en de zaterdag is dat van belang. Dit geldt dus ook voor de scheidsrechters!

Kortom, houdt LISA in de gaten!

 

Extra veldruimte = extra mogelijkheden!

De extra veldcapaciteit betekent dat we voor volgend seizoen meer ruimte en dus mogelijkheden hebben. Zijn er wensen? Geef ze door aan [email protected] en we kijken of we deze kunnen invullen.

Daarnaast wordt er gekeken hoe we de donderdagavond-senioren-clubavond verder vorm kunnen geven en naar het uitrollen van de jong-senioren-avond op de vrijdagavond. Mocht je daar ideeën voor hebben, geef die dan ook zeker door aan[email protected].

  

Opzeggen voor 1 mei 2022!

Mocht je het lidmaatschap willen opzeggen, doe dat dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk voor 1 mei 2022! Hoe eerder we weten wie er door gaan, hoe eerder we met de planning aan de slag kunnen.


Waar kan ik met vragen terecht?

Het bestuur blijft elke drie weken een update geven over de voortgang van het Veldenplan, zodat iedereen aangehaakt blijft. Mochten er echt vragen zijn die niet kunnen wachten, stuur dan een mail naar [email protected].

Het bestuur



Bijlage: Trainingwedstrijdwedstrijdv13042022.pdf

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Isis Kardamanidis

Bram Smeijers

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren