Kom je ons vrijdag aanmoedigen! Pleaaaaase?
18 mei 2011

Lieve hockeyvrienden,

Wellicht een goed moment om even bij te praten. Of misschien zijn de meeste van jullie al op de hoogte. Hoe dan ook, wij als Heren 1 beleven een spannende periode. Omdat we vorig jaar zijn gepromoveerd naar de 1e klasse, hebben we dit jaar hard gewerkt voor lijfsbehoud. Dat ging aardig.. Heel aardig zelfs, want nog geen twee weken geleden wonnen we zelfs overtuigend van de nummer 2 uit de competitie Hopbel en leek onze plek in de 1e klasse veilig.

..Totdat.. we onze spelersboekhouding even niet op orde hadden. Door een kleine administratieve fout heeft de KNHB ons 6 punten in mindering gebracht. Bummer!
   
Degradatie-gevaar
Door deze straf zijn we in direct degradatie-gevaar gekomen! Hellup!

De komende weken zullen we dus allemaal onze Maradonna-, van Basten- en Cruijf-specialiteiten moeten aanspreken om alsnog een plekje in de 1e klasse voor volgend jaar veilig te stellen. Het wordt spannender dan Ajax vs.Twente, Nederland vs. Spanje en Bassie vs. Adriaan bij elkaar; dat is een ding dat zeker is!

Je voelt hem al aankomen; jouw steun kunnen we tijdens deze laatste 3 wedstrijden HEUL goed gebruiken!
   
Vrijdag 20:30u - Goirle vs. Hopbel
Vrijdagavond om 20:30u moeten wij in Goirle de competitiewedstrijd tegen Hopbel over spelen. Omdat we deze wedstrijd eigenlijk hadden gewonnen, moeten we die avond onze zuurverdiende 3 punten dus heroveren. Wanneer dit ons lukt, dan ziet de toekomst er ineens weer een stuk beter uit.

Bij deze willen we jou dus van harte uitnodigen om ons vrijdag om 20:30u te komen aanmoedigen tijdens onze strooptocht naar lijfsbehoud.

Deze uitnodiging kunnen we natuurlijk niet versturen zonder onze vaste supportersgroep via deze weg alvast onwijs te bedanken voor alle steun tot dusver. Er is namelijk geen team zo trots op hun trouwe achterban als Goirle Heren 1. Zelfs tijdens doordeweekse uitwedstrijden in de late uurtjes laten jullie ons nog niet in de steek. Hoe gaaf is dat!

Vrijdagavond gaan we dus in de ring tegen Hopbel en proberen we een belangrijke stap te zetten naar lijfsbehoud in de 1e klasse. Mogen we op jou rekenen?

Hopelijk tot vrijdag!

Groetjes,

Goirle Heren 1

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren