De club, dat ben jij! Let's stick together!
8 juli 2011

MHC Goirle draait volledig op de tomeloze inzet van vrijwilligers, al ruim 30 jaar!

Wie helpt er mee als trainer of coach?


Wij zijn op zoek naar jou als lid of als ouder van een juniorlid!

Vanaf september start het nieuwe seizoen weer. 40 jeugdteams van onze vereniging zijn dan weer actief. Lijkt het je ook leuk deel uit te maken van een vrijwillig team dat meehelpt om dit seizoen tot een groot succes te maken? MHC Goirle is op zoek naar een grote groep enthousiaste (groot) ouders die willen meehelpen om de trainingen te ondersteunen en te verbeteren. De eerste vrijwilligers hebben zich inmiddels aangemeld, maar dit zijn er nog niet voldoende. Wij zijn daarom nog hard op zoek naar meer vrijwilligers die het leuk vinden om actief bezig te zijn.

Trainen

Vanuit de wens om de trainingen naar een hoger niveau te pushen, is de behoefte ontstaan naar meer trainers. Het is onmogelijk om dit volledig met spelende senioren en A-jeugd op te vangen.

Zie hier uw kans: Er is dringend behoefte aan ouders/leden die mee willen helpen tijdens trainingen.

Het idee is om jeugdtrainers, samen met volwassenen, een training te laten leiden. De jeugdtrainers ontwikkelen de training, u helpt mee onder het motto: Let’s stick together!

Ervaring met hockey is geen vereiste: uw hoofdtaak is enthousiasmering, ordehandhaving en het aan de gang houden van de trainingen. Bijkomend voordeel is dat u zelf zo ook een balletje leert meppen.

Hierdoor zal er veel effectiever getraind gaan worden en uw kind leert zo kwalitatief beter hockeyen.

Dus heeft u een uurtje vrij in de week, of wenst u meer informatie, schroom dan niet en neem contact op met ons via: [email protected]

Coachen

Het grootste deel van het aantal leden is jeugdlid, ons succes voor de toekomst. Om het plezier van de jongeren te behouden zijn we ook op zoek naar enthousiaste ouders en vrijwilligers die bereid zijn de kinderen te coachen tijdens de wedstrijden die op zaterdag plaatsvinden.

Natuurlijk is het handig om als coach de nodige hockeytechniek en tactiek in je broekzak mee te kunnen nemen, maar ook zonder eigen hockeyervaring is uw bijdrage aan het team van groot belang.

Voor informatie of aanmelden coaches: [email protected]

De club, dat ben jij! Let’s stick together!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren