Update Veldenplan 19 augustus 2022
19 augustus 2022

WE NADEREN HET EINDE VAN DE RENOVATIE MAAR ZIJN ER NOG NIET !!!

Iedereen die al op ons hockeycomplex is geweest in verband met een oefenwedstrijd, training of gewoon zo maar, heeft gezien dat er zeker niet is stil gezeten. Er is met man en macht gewerkt en het einde van de renovatie komt in zicht.

Het Autobedrijf Roks Veld, het ZUID Creatives Veld en het LusoCargo Veld zijn al bespeelbaar. Het ¾ Veld wordt per 2 september opgeleverd. 

Het verdere complex (het terras) is gereed voor de start van de competitie, waarbij de aanplant voor de groenvlakken en het ‘hockey-pannaveldje’ nog iets langer op zich laten wachten in verband met de levering van bepaalde onderdelen. De parkeerplaatsen zouden ook gereed moeten zijn aan het begin van de competitie.

Teams zijn reeds volop in voorbereiding.

De officiële opening vindt plaats op 4 september

     

INGEBRUIKNAME COMPLEX ZORGT VOOR AANPASSINGEN, DUS LET OP !!!!!!


PARKEREN

Per heden kan er – wanneer de autoparkeerplaats naast het clubhuis vol staat – geparkeerd worden op de toekomstige nieuwe autoparkeerplaats bij het LusoCargo Veld. Deze parkeerplaats is nog niet helemaal af, maar is zo ver in gereedheid gebracht, dat daarop geparkeerd kan worden. NIET PARKEREN IN DE WIJK !

 

NIEUWE AUTOPARKEERPLAATS

Vanaf 2 september wordt de nieuwe autoparkeerplaats bij het LusoCargo Veld in gebruik genomen. De ‘oude’ autoparkeerplaats naast het clubhuis is dan niet meer voor auto’s te gebruiken. De nieuwe autoparkeerplaats is bereikbaar via ‘de sauna-route’ en dus niet via De Schietberg.  

 

NIEUWE FIETSENSTALLING

Vanaf 2 september wordt de nieuwe fietsenstalling (die gesitueerd wordt op de oude autoparkeerplaats naast het Autobedrijf Roks Veld) in gebruik genomen. De ‘oude’ fietsenstalling is dan niet meer voor fietsen te gebruiken.

 

KISS & RIDE

Voor het ‘afzetten’ van de kids dient de nieuwe autoparkeerplaats bij het LusoCargo Veld te worden gebruikt. Dus niet afzetten en doorrijden bij de nieuwe fietsenstalling!

 

INGANG COMPLEX: 

Vanaf 2 september is de ingang van MHC met de auto bij de nieuwe autoparkeerplaats. Je loopt het complex dan op vanuit de autoparkeerplaats tussen het LusoCargo Veld en het ¾ Veld. Vanuit de nieuwe fietsenstalling is de ingang gesitueerd daar waar de ‘oude’ fietsenstalling was.

Kortom, de vervoerstromen auto’s en fietsen worden uit elkaar gehaald. Dit komt de veiligheid ten goede. Daarbij wordt sowieso gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

De oude ingang richting ons voormalig hoofdveld komt hiermee te vervallen. Deze ingang wordt een nooduitgang en is niet meer als ingang te gebruiken.  


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Isis Kardamanidis

Bram Smeijers

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren