Zondag 29 April: heren1 thuis tegen Berkel.
26 april 2012

Zondag 29 April, de ‘Midden Brabant Battle’; Goirle Heren 1 tegen Berkel Enschot heren1

Zondag a.s. speelt het eerste herenteam van Goirle de tweede derby van dit seizoen. En die zal, zoals te verwachten is, weer uitermate spannend zijn. De spelers kennen elkaar goed en hebben in voorgaande wedstrijden aangetoond respect voor elkaar te hebben. De laatste wedstrijd eindigde in een 6-0 overwinning voor Berkel Enschot. Er zal nu uit een ander vaatje getapt gaan worden. De heren van Goirle spelen de laatste tijd alle zondagen een ‘finale partij’ om lijfsbehoud in de eerste klasse zeker te stellen. Het is nu zaak de adrenaline weer om te zetten in positieve energie en er voor te zorgen dat men er de hoofden bij houdt.

We gaan er vanuit dat het een leuk evenement wordt. De spelers zijn aan elkaar gewaagd en juist bij een derby is de uitslag onvoorspelbaar. We hopen dan ook op een hoogtepunt voor de toeschouwers, dat die de grote winnaars zullen gaan zijn, in die zin dat het een leuke en spannende wedstrijd mag worden.

MHC Goirle H1 heeft afgelopen zondag met 6-7 gewonnen tegen De Hopbel uit Schijndel, Maastricht heeft gelijk gespeeld. Daardoor staat Goirle nu 9 punten los van Maastricht en daarmee is directe degradatie eigenlijk een theoretisch verhaal geworden. Indien Maastricht de 3 resterende wedstrijden wint en Goirle alles verliest wordt het wellicht nog penibel. Dan is er een gelijke stand, maar doelsaldo van Goirle is beter. Komende wedstrijd is dus extra belangrijk: bij gelijk spel handhaaft H1 zich in de 1e klasse, ook als Maastricht wint. Dat kan dus een officieel feestje worden.....

Wij hopen veel supporters te mogen begroeten op zondag 29 april aanstaande. Aanvang van de wedstrijd is 14.45 uur. Ongeacht de uitslag zal het na afloop nog lang onrustig zijn in ons paviljoen ‘in de krul’.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren