Worstenbroodjes voor semi-waterveld
9 mei 2012

IEDERS HULP GEVRAAGD BIJ DE VERKOOP VAN WORSTENBROODJES VOOR ONZE CLUB....

Zoals iedereen weet worden er binnenkort bij MHC Goirle begonnen met de renovatie van het clubhuis en worden er op veld 1 en veld 2 semi-watervelden aangelegd. De verbouwing van het clubhuis zullen wij deels (voor wat betreft het gedeelte ‘na de klapdeuren’) zelf moeten betalen.

We zullen er dus met zijn allen onze schouders onder moeten zetten om dit geheel mogelijk te maken.

In de afgelopen tijd is er gekeken naar manieren waarop extra geld verdiend kan worden. De eerste actie is en feit. We gaan zakken worstenbrood verkopen: 1 zak/10stuks voor € 10.-

We zijn erin geslaagd de worstenbroodjes scherp in te kopen. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar de club, dus zorg dat je zoveel mogelijk zakken verkoopt....de worstenbroodjes komen van een echte bakker en staan bekend als de lekkerste uit de buurt.

In het weekend van 12/13 mei worden er speciale inschrijfformulieren uitgedeeld per team; ieder lid krijgt een inschrijfformulier. Je kunt alvast je familie, vrienden en collega's benaderen. Let op: de zakken moeten contant op voorhand betaald worden. Tip: worstenbrood is ook goed te houden in de vriezer...probeer dus meerdere zakken per persoon te verkopen.

Volgend weekend 19/20 mei kun je de inschrijfformulieren inleveren op het clubhuis.

Doe het inschrijfformulier in een enveloppe incl het opgehaalde geld, zet je naam en team erop en lever dit in achter de bar in de daarvoor bestemde doos.

je bent zelf verantwoordelijk voor een goede registratie op het formulier.

Een week later, op 02/03 juni kun je de (verkochte) zakken worstenbrood op komen halen.

 

Na afloop van deze actie zullen we uiteraard communiceren hoe succesvol we waren en hoeveel geld we voor de club hebben opgehaald.

We rekenen op ieders hulp! Het is per slot van rekening voor onze club. Let’s stick together: want de club dat ben JIJ!


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren