Let’s Stick together: kom onze kampioenen aanmoedigen!
8 juni 2012

Na dit weekend is het competitiehockey voor seizoen 2011/2012 voorbij. De selectietrainingen voor volgend jaar beginnen, afsluitende toernooien worden gespeeld, materialen worden ingeleverd en men begint met de aanleg van 2 semi-watervelden.

Maar voordat het zover is, hebben we daar nog het laatste speelweekend. Voor een paar teams heeft die laatste wedstrijd nog wat extra's.

ZATERDAG

  • JD1 en MD3 spelen hun wedstrijd als kampioen. Vorige week waren zij al niet meer te achterhalen in hun poule.
  • MC5 speelt om 12.00u thuis op het Rabobank veld. Ze spelen tegen HOCO MC4 en die wedstrijden moeten ze winnen. Het kampioenschap is dan nog niet zeker, want de concurrent Den Bosch MC6 (staat 2 punten en veel doelpunten voor) kan zich met winst kampioen kronen.
  • MA1 heeft meer kans op de titel. Zij spelen om 13.30u thuis op het Rabobank veld. Ze spelen tegen Goes MA1 en bij winst eindigen ze op de eerste plek. Kleine kanttekening: Tilburg MA2 kan in theorie boven Goirle eindigen, mits zij in de laatste wedstrijd een beter doelsaldo behalen dan Goirle. Bekijk hier hoe spannend het is.

 

Dus kom allen op zaterdag van 12.00u - 15.00u op het Rabobank veld om deze teams naar het kampioenschap te helpen.

ZONDAG strijden 3 teams voor het kampioenschap.

  • Zoals je de afgelopen dagen hebt kunnen lezen strijd Dames 1 voor een plek in de eerste klasse. Na de winst van vorige week (en puntenverlies bij de nr. 2) heeft Dames 1 het weer in eigen hand. Zij spelen om 12.45u uit bij HOCO en kunnen alle support gebruiken. HOCO Dames 1 strijd tegen degradatie en ook voor hen is het belang groot om te winnen.
  • Ook Dames 2 strijdt voor promotie en heeft zelfs het kampioenschap in eigen hand. Bij winst of gelijkspel eindigen zij op de 1ste plek. Dames 2 speelt om 15.00u thuis op het Rabobank veld, de tegenstander is DES Dames 2. DES is een lastige tegenstander, daarom vraagt ook Dames 2 of we met z'n allen komen helpen om ze naar het kampioenschap te schreeuwen.
  • Het derde team dat kampioen kan worden is Heren 4. Zij moeten winnen om kampioen te worden, want DES H2 zit ze op de hielen. Ze spelen om 12.45u uit tegen DES H3 en die gaan het ze natuurlijk niet makkelijk maken. Help dus ook Heren 4 om kampioen te worden, zodat ook zij volgend jaar op een hoger niveau uit kunnen komen.

 

FEEST: Na de wedstrijd van Dames 2 op zondag zal het afsluitende feest losbarsten. Sluit samen met je teamgenoten en collega-teams het seizoen positief af door samen het glas te heffen.

En wil je nog prijzen winnen zondag? Zorg dan dat je zoveel mogelijk hockeyballen inlevert KIJK OP DE SITE VOOR MEER DETAILS. Voor elke 3 ballen krijg je een lot, en met elk lot maak je kans op de hoofdprijs van 30 euro.


terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren