TE GEKKE VACATURE BIJ MHC GOIRLE
7 augustus 2012

Beste allemaal,

Weten jullie het nog hoe jullie gestart zijn met hockeyen? Wellicht ook op zeer jonge leeftijd. Zo ook de Puppies bij MHC Goirle. Dat was toch echt te gek?

Puppies, het is een groep van zeer enthousiaste jongens en meisjes die de eerste beginselen en stappen richting het hockeyen bij gebracht moeten worden. Hiervoor zijn natuurlijk capabele mensen nodig die de kneepjes van het vak kennen.

Er ligt een trainingsprogramma op de plank. Dit is makkelijk, elke week staat er precies wat er die dag getraind gaat worden. De trainingen zijn gekoppeld aan de competitie van de junioren, 20 zaterdagen. De vermoedelijke tijd staat van 09.00 – 10.15 uur. Een hele fijne en gezellige tijd bij MHC Goirle, veel jongste jeugd is dan aanwezig.

Dus…. wie ziet hier een uitdaging in en helpt MHC Goirle op een hoger plan te trekken door de allerjongsten (5 – 7 jaar) te gaan trainen? Na de Puppies stromen de kinderen door naar de F-jes en gaan ze echt wedstrijdjes hockeyen, kunnen ze meteen laten zien wat ze allemaal van jullie hebben geleerd.

Je kan het ook gezellig met z’n tweeën of drieën doen! Je wordt ondersteunt door ‘helpende handjes’ (meisjes en jongens uit de C-jeugd).

WE HOREN HET HEEL GRAAG!!!

Alvast hartstikke bedankt voor jullie reacties!

Namens de Jongste Jeugd Commissie,

Femke Schampers-Damen

Tel. 06-11000199

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren