Heb jij je al aangemeld? Doe mee aan onze Heren 1 Hockeyclinic
6 oktober 2023

Beste hockeyliefhebbers,

Ben je klaar om je hockeyvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Heb je altijd al willen trainen met de spelers van Heren 1 en de geheimen van hun succes willen ontdekken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze exclusieve Heren 1 Hockeyclinic op donderdag 19 oktober.


Wat kun je verwachten?


Leerzame Training: Onze Heren 1-spelers zullen persoonlijk de training verzorgen en je de fijne kneepjes van het spel leren.


Leeftijdsgroepen: Deze clinic is voor alle teams van Onder 10 tot en met Onder 14, dus ongeacht je niveau, iedereen is welkom!

 

Prijzen: Er zijn geweldige prijzen te winnen, waaronder gesigneerde hockeyballen, exclusieve merchandise en meer!

 

Lunch: Maak je geen zorgen over lunch; wij regelen het voor je zodat je vol energie kunt blijven trainen.

 

Kosten: Deelname aan de clinic kost slechts 20 euro voor de gehele dag. We sturen je een Tikkie voor de betaling nadat je je hebt aangemeld.

 

Tijd: De clinic begint om 10 uur (ontvangst vanaf 9:45 uur) en zal duren tot ongeveer 15 uur. Een hele dag vol plezier en hockeyactie!

 

Hoe kun je deelnemen?

 

Meld je aan via onderstaande link. Daarin wordt gevraagd je naam, leeftijd en het team waar je in speelt. We hebben beperkte plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

https://forms.office.com/e/CLExL0cGzN

 

Dit is een kans die je niet wilt missen om je hockeyvaardigheden te verbeteren en te leren van de besten. Kom met ons mee voor een dag vol hockeyplezier, uitdagingen en nieuwe vriendschappen.

 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Schietberg 6 op donderdag 19 oktober. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected].

 

Tot ziens op het veld!

 

Met sportieve groet,

De mannen van Heren 1



Bijlage: H1clinic2023.jpg

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

8-6 Huldiging kampioenen

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren