speeltoestel opgebouwd
6 november 2012

Nieuw speeltoestel en ballenvanger gesplaatst!

Zoals al eerder gemeld heeft MHC Goirle met de opbrengst van de Grote Clubactie 2011 onder andere een nieuw speeltoestel voor de jeugd gerealiseerd. Alle lotenkopers nog bedankt! Een tijdje geleden alweer heeft de firma Karwei uit Goirle het nieuwe speeltoestel geleverd dat door de leden is verdiend. Hartelijk dank aan de firma Karwei voor de perfecte service. Het heeft even wat voeten in aarde gehad voordat het geplaatst kon worden. Zo moest gewacht worden met de aanleg van de nieuwe velden en de bijbehorende watertanks.

Zaterdag ochtend was het klusteam echter aanwezig om het speeltoestel te plaatsen. Het ziet er prachtig uit en nu kan iedereen ervan genieten. Het spreekt voor zich dat het gebruik van speeltoestellen en de op de club aanwezige opstallen geschiedt op eigen risico.



Daarnaast is het klusteam ook actief geweest aan de zijlijn bij het hoofdveld. Daar heeft men aan de zijkant een ballenvanger opgebouwd zodat tijdens trainingen de ballen niet meer zomaar op passanten naar veld 2 afgevuurd worden.


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Linn Adams

Giene Voets

Agenda

29-4 Sport BSO Pellikaan

4-5 Toernooi jongens O18

9-5 Hockeytoernooi

25-5 O16 (B) Feest

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren