Laatste competitiewedstrijden, trainingen en inleveren materialen
14 mei 2014

Beste trainers en coaches van MHC Goirle,

 

Allereerst willen we jullie alvast hartelijk bedanken voor jullie inzet gedurende het huidige seizoen. Mede dankzij jullie hebben al onze jeugdleden weer met veel plezier kunnen trainen en wedstrijden spelen. Hopelijk mogen we ook komend seizoen weer een beroep op jullie doen!

 

Het huidige seizoen nadert zijn einde en hierover willen we jullie nadere informatie verschaffen.

 

Laatste competitiewedstrijden en trainingen

Op zaterdag 24 mei staan de laatste competitiewedstrijden gepland. In de week van maandag 26 mei t/m vrijdag 30 mei kunnen de huidige teams voor de laatste keren trainen.

 

Selectieperiode

Vanaf maandag 2 juni starten de selectietrainingen voor het komende seizoen 2014-2015. Deze selectietrainingen duren uiterlijk tot en met vrijdag 20 juni. Gedurende deze periode dienen de velden beschikbaar te zijn voor de selectietrainingen en wordt er getraind volgens een apart (selectie)trainingsschema. Op de website www.mhcgoirle.nl en in de nieuwsbrief worden de kandidaten voor de selectietrainingen, alsmede het trainingsschema voor de selectieperiode gepubliceerd . Hou de website en de nieuwsbrief dus in de gaten voor verdere informatie omtrent de selectieperiode en de teamsamenstellingen voor het komende seizoen.

Inleveren materialen

Alle trainingsmaterialen (ballen, hesjes, pionnen) en keepersspullen moeten op de volgende data ingeleverd worden:

 

Vrijdag 30 mei van 20:00 – 21:00 uur.

Maandag 2 juni van 20:00 – 21:00 uur.

 

Bovenstaande data gelden niet voor de trainers die de selectietrainingen verzorgen en de keep(st)ers die meedoen aan de selectietrainingen. Deze trainers en keep(st)ers dienen hun materialen in te leveren op:

 

Vrijdag 20 juni van 20:00 – 21:00 uur.

 

Ook de keepers van de teams die na 2 juni nog op toernooi gaan, kunnen hun spullen op vrijdag 20 juni van 20:00 – 21:00 uur inleveren.

 

Ons verzoek aan jullie is om de betreffende materialen op deze data daadwerkelijk in te leveren, zodat de Materialencommissie tijdig kan beginnen met de inventarisatie voor komend seizoen. Voor verdere vragen en/of opmerkingen over de materialen kunnen jullie contact opnemen met de Materialencommissie via [email protected]

 


Overige vragen en/of opmerkingen

Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunnen jullie contact opnemen met de commissie Hockeyplan via [email protected]

 

Rest ons nog jullie een succesvol en plezierig einde van het huidige seizoen te wensen en hopelijk tot volgend seizoen!

 

Commissie Hockeyplan MHC Goirle


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren