Eens een balletje slaan op een andere manier…
14 mei 2014

Eens een balletje slaan op een andere manier…

Het golfseizoen is weer begonnen. Er zijn veel overeenkomsten tussen de hockey- en de golfsport.

Ook tijdens wedstrijden vertoont het mentale aspect van hockey en golf overeenkomsten. Zo wordt tijdens een belangrijke hockeywedstrijd de druk bij een strafcorner ineens veel hoger, het kan dat ene beslissende moment zijn. In zo'n situatie verandert je concentratievorm, bij golf heb je diezelfde concentratie constant nodig.

Hoewel het ene natuurlijk een teamsport is en het andere een individuele sport, zijn ze ook goed met elkaar te combineren.

 

Er doet zich nu een mooie gelegenheid voor om MHC-ers te laten proeven aan de golfsport.

 

MHC Goirle heeft een zeer leuke en interessante mogelijkheid in de aanbieding om deel te nemen aan een golfclinic. De insteek van de clinic is een leuke en gezellige activiteit ter kennismaking met de golfsport. Dit kan per team. Het zou voor sommige teams misschien als een leuk teamuitstapje kunnen dienen. De kosten bedragen maar €7,50 p.p. Voor dit bedrag krijgt men een clinic van ongeveer anderhalf uur waarin verschillende handelingen in het golfen worden uitgelegd en beoefend.

Daarnaast krijgt men ook een consumptie om voor of na de clinic te nuttigen.

 

Een en ander vindt plaats in samenwerking met Golf & Country Club Midden-Brabant, in Esbeek en kan alleen doorgang vinden bij voldoende animo.

 

Daarom willen wij eerst de belangstelling polsen voordat we definitief afspraken maken.

Belangstelling om met je team aan de golfclinic mee te doen? Stuur even een mailtje naar [email protected] voor 1 juni a.s. .terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren