SPOED/DRINGEND: TRAINERS GEZOCHT VOOR MHC GOIRLE!!!!
24 augustus 2014

SPOED/DRINGEND: TRAINERS GEZOCHT VOOR MHC GOIRLE!!!!

Voor het komend seizoen is MHC Goirle voor een aantal teams nog steeds op zoek naar enthousiaste trainers. Ook deze teams verdienen het om op een leuke en goede manier training te krijgen! Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen, meld je dan nu aan om training te geven bij MHC Goirle.

 

Wanneer je training wilt gaan geven, sta je er uiteraard niet alleen voor. Bij het training geven krijg je ondersteuning van een coördinator en gedurende het seizoen is er extra ondersteuning in de vorm van trainersbijeenkomsten. Bovendien zijn er standaardoefeningen beschikbaar, waardoor je geen jarenlange trainerservaring hoeft te hebben en direct aan de slag kunt!

 

Daarnaast krijg je een vrijwilligersvergoeding voor het training geven. Het training geven is eveneens te gebruiken voor je maatschappelijke stage op school.

 

Voor de onderstaande teams zijn wij nog op zoek naar een trainer:

 

Heren 4

Wie wil deze jonge heren op vrijdagavond training geven? Heren 4 bestaat uit enthousiaste jongens die komend seizoen gaan spelen in de 18+ competitie van de KNHB.

 

JA2

Jongens A2 is een jong, gemotiveerd team dat komend seizoen uitkomt in de 3eklasse van de KNHB. Voor hun training op de donderdagavond van 20:30 tot 22:00 uur (andere tijd is in overleg mogelijk) zijn wij op zoek naar een trainer. Bij de training op de donderdagavond zal er tevens ondersteuning zijn vanuit de trainer/coach van JA1.

 

MA3

Voor de meiden uit de A3 zoeken we voor beide trainingen in de week nog train(st)ers. De meiden spelen al een aantal jaren samen en hebben de voorgaande seizoen mooie en goede resultaten neergezet. Deze lijn hopen zij door middel van gemotiveerde train(st)ers verder door te zetten. De trainingen van MA3 kunnen in overleg op meerdere avonden in de week plaatsvinden.

 

MB4

Voor MB4 zijn wij op zoek naar een train(st)er die de training van de maandag- of dinsdagavond voor zijn of haar rekening wil nemen. De meiden spelen komend seizoen in de 4eklasse van de KNHB en door middel van goede trainingen willen zij proberen de stap omhoog te maken.

 

Mocht je interesse hebben om één van deze teams training te geven, neem dan contact op via [email protected]

 

MHC Goirle, maar vooral de jongens en meiden zelf, zullen jullie hier zeer dankbaar voor zijn!

 

Namens de commissie Hockeyplan MHC Goirle

Rein van Iersel


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Krijn van Dolderen

Agenda

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren