Start Funkey-, en puppietrainingen
7 september 2014

Funkey:

Vanaf zaterdagmorgen 13 september starten de funkey en puppietrainingen weer.

Funkey is een actieve manier van bewegen waarbij alle facetten aan bod komen: Het draait niet alleen om de grove motoriek, maar ook de verfijnde motoriek komt uitgebreid aan bod. Het doel van Funkey is kinderen met plezier te laten bewegen en spelenderwijs balvaardigheid te trainen. Zij komen in aanraking met een variƫteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van deze leeftijdscategorie. Uiteraard wordt er gehockeyd, maar ook andere balsporten en -spelletjes zullen aan bod komen.

 Waarom is Funkey belangrijk voor MHC Goirle?

Het is gebleken dat jongens al op vroegere leeftijd (4/5 jaar) zich sportief willen gaan ontwikkelen. Bij funkey kunnen de kinderen zich in groepsverband uitleven met allerlei verschillende balspellen, al dan niet hockeygerelateerd. Uiteraard zijn de meiden ook meer dan welkom. Het is een waar genot voor ons trainerscorps om deze perfecte mix van sportief jong grut te begeleiden met hun eerste stapjes op de sportvelden.

Alvast inschrijven als nieuw lid of continueren met Funkey?

lijkt het u een goed plan om met uw zoon of dochter gezellig en lekker te komen sporten bij MHC Goirle, aarzel dan niet te lang en stuur een mail naar [email protected]

Funkey (vanaf 4 jaar, groep1 basisschool)

Kinderen die in groep 1 zitten, kunnen zich aanmelden bij de hockeyclub voor funkey. Funkey is nog geen hockey. Bij funkey staat plezier in bewegen en samenspel centraal. Diverse balspelen worden via uiteenlopende thema's aan de kinderen aangeboden.

Om een goede indruk te krijgen van wat het is, kunt u kijken op onze facebookpagina ( www.facebook.com/funkeyhockey)Bijlage: funkey begint weer.jpg

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren