reporters gezocht
22 februari 2015

Razende reporters en enthousiaste redactieleden gezocht !

Altijd al willen schrijven voor een miljoenenpubliek? MHC Goirle maakt dat nu mogelijk voor je! We zijn op zoek naar schrijvers die ons helpen met het bereiken van dit publiek. Als redacteur van MHC Goirle ben je bezig met je favoriete club. Je voorziet onze lezers van de laatste nieuwtjes en belangrijke informatie.

Niet alleen onze website is razend populair. Zoals je weet beschikken wij ook over een eigen Facebook-pagina, Twitter, een Digitale Nieuwsbrief etc. Ruimte genoeg dus om al je creativiteit in te zetten. Als speciale reporter voor MHC Goirle is het belangrijk dat je de lezers amuseert en boeit. Beheers jij de Nederlandse taal en heb je een bruin-beige hart? Aarzel dan niet om je sollicitatie te sturen naar [email protected]

Ook zijn we op zoek naar een back up voor onze technische mannen achter de schermen. Ben jij pro-actief, nieuwsgierig en zelfsturend en wil jij je club graag vooruit helpen? Stuur ook dan een reactie naar bovenstaand adres of neem contact op met Raymond Tuerlings, bestuurslid communicatie & PR (0681618187)


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Jasmijn De Jong

Noor van Steen

Agenda

3-6 Jubileummiddag Jongs

3-6 Bestuursvergadering

17-6 Voorzittersvergaderi

20-6 Lustrum Weekend

25-6 Sportdag OBS 't Schr

30-6 Algemene Ledenvergad

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren