Belangrijke informatie trainers en coaches
23 november 2016

Beste trainers en coaches van MHC Goirle,

 

De eerste helft van het seizoen zit er alweer bijna op. In deze mail treffen jullie belangrijke informatie aan voor de komende periode. Lees deze mail dus aandachtig door en onderneem tijdig de voor jouw team benodigde acties.

 

Buitentrainingen

Tot en met vrijdag 2 december 2016 zal er volgens het trainingsschema (zie website www.mhcgoirle.nl) doorgetraind worden. Vervolgens mag er op eigen initiatief doorgetraind worden gedurende de winterstop. Bij vorsten sneeuw mogen de velden echter niet betreden worden! Wij vragen de trainers hier hun verantwoordelijkheid in te nemen.

 

In de kerstvakantie (vanaf vrijdag 23 december tot en met zondag 8 januari) kan en mag er nietgetraind worden op de velden van MHC Goirle. Vanaf maandag 20 februari 2017 gaat het normale trainingsschema weer in en zullen alle teams weer starten met de reguliere trainingen.

 

Indien jullie gebruik willen maken van de mogelijkheid tot het doortrainen op het veld gedurende de winterstop (met uitzondering van de kerstvakantie), dan willen wij dit uiterlijk zondag 27 november weten. Graag doorgeven op welke dag en welk tijdstip jullie willen doortrainen (bij voorkeur maandag en/of woensdag). Aan de hand hiervan kunnen wij bekijken welke trainers/coaches een sleutel nodig hebben om het clubhuis te openen en de lichten aan te doen. Indien wij géén reactie ontvangen gaan wij ervan uit dat er niet doorgetraind wordt op het veld.

 

Indien trainers volgende week in de problemen komen in verband met eigen trainingen in de zaal, dan graag onderling overleggen met de coaches/ouders dat de training niet doorgaat of overgenomen wordt door iemand anders (coach/ouder(s)).

 

Uitbetaling vrijwilligersvergoeding

Uit voorgaande jaren hebben wij van de meeste trainers en coaches hun rekeningnummers. Geef je dit jaar voor de eerste keer training of coach je voor de eerste keer, dan verzoeken wij om bijgevoegd formulier volledig in te vullen en vóór vrijdag 9 december 2016 te retourneren aan [email protected]. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de vergoedingen op het juiste rekeningnummer aan jullie worden betaald.

 

Mocht je de vrijwilligersvergoeding willen schenken aan MHC Goirle, dan kun je dit ook middels dit formulier aangeven.

Volledigheidshalve merken wij op dat er geen coachvergoeding is begroot voor de coaches van de jongste jeugdteams.

 

Beoordelingen

Via een aparte mail krijgen jullie binnenkort het verzoek om de spe(e)l(st)ers uit jullie team te beoordelen. Het beoordelen is steeds eenvoudiger geworden en kan sinds vorig seizoen middels de Lisa app op je telefoon. De beoordelingen blijven echter elk seizoen erg belangrijk. Ze worden niet alleen gebruikt voor de selectie, maar zijn ook de basis voor de teamindelingen over de volle breedte. Hockeyen met kinderen van gelijk niveau en motivatie bevordert het spelplezier en de ontwikkeling. Op deze manier kunnen we als vereniging beter teams samenstellen voor de selectie, maar ook voor de recreatieve en jongste jeugd. Het is dus belangrijk dat trainers/coaches de beoordelingen goed en tijdig invullen voor alle teams.

 

Wij vertrouwen erop dat we jullie voor zover voldoende hebben geïnformeerd. Mochten er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn, dan vernemen wij dit graag.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens Hockeyzaken MHC Goirle

 

Rein van Iersel

Harrie van den BroekBijlage: Informatiebrief uitbetaling vergoeding seizoen 2016-2017.docx

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

6-9 Voorzittersoverleg

7-9 Bijeenkomst Hockeyza

21-9 ALV

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren