Zaalhockey voor de jongste jeugd
31 oktober 2018

Zaalhockey komt er weer aan! In de winterstop bieden bij de jongste jeugd teams de mogelijkheid om lekker in de zaal door te kunnen hockeyen. Waarom zaalhockey? Zaalhockey is een leuke afwisseling in de winter en ook zeer leerzaam. De handelingssnelheid, techniek en tactiek gaan in deze periode enorm vooruit. Er wordt ook wel gezegd dat zaalhockey de beste voorbereiding op de 2e seizoenshelft op het veld is. Maar bovenal is het natuurlijk heel gezellig om hier met elkaar aan deel te nemen! 
Wat is zaalhockey? Bij zaalhockey speel je zes tegen zes. Omdat zaalhockey op een klein veld wordt gespeeld en omdat er via de balken aan de zijkant kan worden gespeeld is het een snel spelletje. Tijd en ruimte om te pingelen is er nauwelijks. Het is dus een kwestie van positiespel en samenspelen, snel de bal spelen, veel bewegen en de keeper proberen uit te spelen. 

De eerste woensdag organiseren we een training om de spelers kennis te laten maken met het spelen van hockey in een zaal. Tijdens de andere wedstrijddag speelt elk team gedurende één uur twee wedstrijden. 

De kosten bedragen €60 per team en er zal op de volgende woensdagen worden gespeeld in sporthal de Haspel: 
19 december
9 januari
23 januari
30 januari
6 februari  

Ter afsluiting zal er een spectaculair toernooi georganiseerd worden! Waar wacht je nog op? Geef je snel op via [email protected] 

We zien jullie graag deze winter in de zaal! 
Met sportieve wintergroet,de Jongste Jeugdcommissie

terug naar vorige scherm

Vandaag jarig

Marleen Schutter

Julia Smeets

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren