lidworden_algemeen 

Lid worden

 
Hockey is een sport voor alle leeftijden. Ben je afgelopen 1 oktober 4 jaar geworden, dan kun je lid worden. Stelregel hierbij  is dat een kind in groep 1 zit van de basisschool.
 
In principe speelt de jeugd haar wedstrijden op zaterdag en de senioren (volwassenen) op zondag. Alle trainingen vinden doordeweeks plaats, met uitzondering van de allerjongste jeugd (4 en 5 jaar). Zij trainen op zaterdagochtend.
 
We kennen een paar vormen van lidmaatschap:
  • Spelende leden - spelers die competitiewedstrijden spelen. Er wordt voor deze spelers contributie betaald aan de KNHB.
  • Trainingsleden - spelers die geen competitiewedstrijden spelen, maar wel (tijdelijk) met een team meetrainen. Zij mogen niet meespelen in een competitiewedstrijd. Ook niet als er een tekort is aan reguliere spelers.
  • Niet-spelende leden - personen die niet hockeyen, maar wel verbonden willen zijn aan MHC Goirle
  • Vrijwilligers - eenieder die zich vrijwillig inzet voor de vereniging in de breedste zin van het woord, bijvoorbeeld door het verrichten van commissiewerk, draaien van bardiensten of het fluiten van wedstrijden.
Heb je nog vragen? Klik dan op onderstaande links voor meer informatie:
 
Wil je zeker weten of hockey iets voor je is, dan kun je maximaal twee keer met een team meetrainen. Ook organiseren we aan het einde van elk seizoen een aantal proeftrainingen. Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie: [email protected]. Ook andere vragen over het lidmaatschap kun je via dit mailadres stellen.
 

Vandaag jarig

Harrie van den Broek

Judith Meuwissen

Agenda

De agenda is leeg

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren