lidworden_wijzigen 

Wijzigen gegevens

MHC Goirle verwacht van alle leden dat ze hun contactgegevens actueel houden. Dit betekent dat leden zelf wijzigingen in woonadres, postadres, mailadres of telefoonnummers door moeten geven. Op deze pagina lees je hoe je dit het beste kunt doen.

Telefoonnummer:

Het mobiele telefoonnummer is door een lid zelf te wijzigen. Dit doe je door in te loggen via EMMA met je eigen wachtwoord en inlognaam. Kies vervolgens in de linker balk voor de optie "Instellingen". Hier kun je je mobiele telefoonnummer wijzigen of toevoegen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit via de ledenadministratie te regelen.

Vaste telefoonnummers zijn door onze leden niet zelf te wijzigen. Neem hiervoor sowieso contact op met de ledenadministratie via [email protected].

Mailadres:

Het eerste mailadres, waar alle communicatie vanuit de club naar toe gaat, is door een lid zelf te wijzigen. Dit doe je door in te loggen via EMMA met je eigen wachtwoord en inlognaam. Kies vervolgens in de linker balk voor de optie "Instellingen". Hier kun je je mailadres wijzigen of toevoegen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit via de ledenadministratie te regelen.

Adresgegevens:

Adresgegevens zijn enkel te wijzigen door een mail te sturen naar de ledenadministratie via [email protected].

Lidmaatschapsstatus:

Mochten er wijzigingen zijn in je lidmaatschap, dan dien je dit tijdig aan te geven bij de ledenadministratie. Het kan zijn dat je geblesseerd raakt, zwanger bent of tijdelijk op stage gaat in het buitenland, waardoor je recht hebt op restitutie van contributie. Het is dan wel van belang dat de ledenstatus wordt aangepast, zodat alle leden en commissies binnen MHC weten dat je bijvoorbeeld niet kan fluiten. Teruggaaf van de contributie kan alleen als je dit tijdig (vooraf) kenbaar gemaakt hebt aan de ledenadministratie. De verrekening van de contributie vindt plaats op het moment dat je aangeeft weer te gaan hockeyen of aan het einde van het seizoen.

Voor het wijzigen van je lidmaatschapsstatus of je contactgegevens kun je contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected].
 

Vandaag jarig

Olivier Hoevenaars

Mirle de Keizer

Floor Segers

Terra Severijns

Agenda

26-5 Yellow Sunday | door

28-5 bestuursvergadering

29-5 Schoolhockeytoernooi

8-6 Huldiging kampioenen

15-6 Jongste Jeugd slotda

25-6 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren