sponsoren_propositie 

Sponsorproposities

 

MHC Goirle timmert behoorlijk aan de weg. De hockeyclub is opgericht in 1980 en vierde onlangs haar 40-jarig bestaan. In die tijd heeft de vereniging haar naam gevestigd als een toonaangevende familieclub en behoort het met meer dan 900 enthousiaste leden en 2.500 wekelijkse bezoekers inmiddels tot één van de grootste teamsport verenigingen van Goirle. Daarnaast is na een enquĂȘte onder de leden onlangs besloten om de bruin beige clubkleuren vaarwel te zeggen en een nieuw fris zwart-oranje tenue te introduceren.

MHC Goirle krijgt haar inkomsten via contributie van haar leden. Dat dekt de noodzakelijke kosten die een vereniging heeft. De hockeyclub draait op vrijwilligers die hun ziel en zaligheid steken in deze mooie sportclub. Om de kwaliteit en het sportniveau van MHC Goirle te waarborgen, kan de vereniging niet zonder haar sponsoren.

Het sponsorbeleid van MHC Goirle beoogt een samenwerking waarbij zowel u als sponsor alsmede de hockeyclub voordeel behalen. Om dat te bereiken stellen we ons niet alleen tot doel sponsoren te werven, maar ook om daarmee een jarenlange relatie op te bouwen. Zo willen we meer doen, dan alleen over geld praten. We horen graag welke communicatiedoelen u wilt inzetten met sponsoring om uw doelgroep te bereiken, zodat we gezamenlijk de best passende sponsoroptie kunnen kiezen of ontwikkelen.

Steun van onze sponsoren is onmisbaar voor onze mooie club. We investeren o.a. in onze (jeugd)opleiding, begeleiding van trainers en coaches en de juiste materialen. Tegelijkertijd kijken we naar hoe we met u een relatie kunnen opbouwen. Kunnen we een win-winsituatie halen uit onze samenwerking? Daar draait het om! Sponsoring kan bij MHC Goirle op vele manieren. Traditionele uitingen door middel van bord- of veldsponsoring maar ook digitaal of op een andere manier die aansluit bij de ambities van uw bedrijf. Graag gaan we in gesprek over welke sponsoring bij u past!

Kijk hier voor alle sponsormogelijkheden!


 

Vandaag jarig

Lola Coehorst

Veerle Nijhuis

Tuur Smarius

Agenda

22-4 Koningsspelen BS De

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren