sponsoren_sponsorbeleid 

Sponsoring van MHC Goirle, wat heeft u daaraan?

Naast betrokkenheid bij ons actieve en sportieve verenigingsleven en onze welgemeende dank moeten sponsoring voor u natuurlijk ook iets concreets opleveren.

Hier schetsen wij het profiel van MHC Goirle en zetten we uiteen wat het sponsorbeleid is. Tevens geven we aan welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijfsnaam via MHC Goirle te kunnen communiceren en daarmee publiciteit te genereren.

Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van de naamsbekendheid, imagoverbetering of imagoverandering en omzetvergroting. Naast de publiciteit en naamsbekendheid zorgt de uitstraling van de sport voor een sympathiek, dynamisch en jong imago.

MHC Goirle heeft ambities die passen bij een gezellig dorp als Goirle!


Clubprofiel

MHC Goirle timmert behoorlijk aan de weg; zij is opgericht in 1980 heeft sindsdien naam gevestigd als een toonaangevende familieclub en behoort met circa 900 enthousiaste leden inmiddels tot één van de grootste teamsport verenigingen van Goirle en omstreken!

Daarnaast ligt het complex met 3 uitstekende kunstgrasvelden op een mooie sportlocatie. Zo’n 40 weken per jaar biedt het gastvrijheid aan hockeyers van alle niveaus en aan de wijde kring van familie, vrienden en bekenden die daarbij hoort. Door onze sportieve prestaties, continue investeringen en gezellige sfeer staat de club flink in de belangstelling. Kortom, een toonaangevende familieclub waar topsport en gezelligheid hand in hand gaan!

Met als streefdatum het jaar 2015, heeft MHC Goirle de volgende missie gedefinieerd:

  • MHC Goirle vervult een regionale functie. Wij willen ons manifesteren als een sfeervolle, open en informele hockeyclub waarbinnen door al onze leden op prestatief en recreatief vlak de hockeysport beoefend kan worden;
  • Het kwaliteitsniveau vanaf de E-jeugd is erop gericht om de standaardteams uiteindelijk eerste klasse te laten spelen
  • Voor het goed functioneren van de vereniging eisen wij inzet van alle betrokkenen. Er is op alle niveaus binnen de club aandacht voor waarden en normen
  • Uitgangspunt voor het financiële beleid van de vereniging is een gezonde financiële exploitatie en handhaven van het vermogen van de vereniging om het voortbestaan op lange termijn te waarborgen

Met deze visie, die in 2011 is opgesteld en door de Algemene Ledenvergadering is bekrachtigd, streeft de vereniging ernaar om zich op een professionelere manier te organiseren. Dit heeft niet alleen betrekking op de manier waarop bestuur en commissies hun taken vervullen, maar zeker ook op de manier waarop de leden een bijdrage leveren aan de vereniging.

Daarnaast wil MHC Goirle zich met behulp van deze missie duidelijker positioneren ten opzichte van de omringende verenigingen.


Sportieve ambities

Bij MHC Goirle zijn topsport- en breedtehockey niet alleen met elkaar in evenwicht, maar versterken elkaar ook. Immers, een goede sfeer en gezellige cultuur hoeven niet op gespannen voet te staan met topsport. Het betekent dat de voorzieningen op beide fronten optimaal moeten zijn.

MHC Goirle heeft de ambitie uitgesproken om de posities van Heren 1 en Dames 1 in de eerste klasse te verstevigen. Voor de jeugd is de doelstelling om niet alleen een goede, maar met name voor de breedte ook de leukste jeugdopleiding van de regio te zijn. De kwaliteit van de jeugdopleiding wordt verder ontwikkeld voor de top, de breedte en de jongste jeugd. Door kundige trainers voor iedereen aan te stellen en meer te focussen op de resultaten van de jeugdselectieteams vindt een nog betere aansluiting plaats tussen topsport en breedtehockey.


Gezellige bedrijvigheid in en om onze club

Rondom MHC Goirle vinden gedurende het hockeyseizoen regelmatige allerlei activiteiten plaats. Door de week is het ’s-middags en ’s-avonds een komen en gaan van jeugd- en seniorenteams die trainen of wedstrijden spelen. Ook de vele vrijwilligers die in diverse commissies actief zijn, lopen rond. Van de vroege ochtend tot het einde van de middag worden in het weekend alle velden optimaal benut om iedereen te kunnen laten spelen in de competitie- en oefenwedstrijden.

Ouders, (oud-) leden, familieleden en diverse andere belangstellenden zijn aanwezig om te genieten van de sport. Kenmerkend zijn ook de toernooien voor jong en oud, variërend van het recreantentoernooi (senioren) tot de D activiteiten (familietoernooi) en het Funkey Hockey (voor de allerjongste jeugd). Naast hockey worden er regelmatig feesten georganiseerd voor de leden. Daarnaast mag onze club van 100 niet vergeten worden waarin de ‘vrienden van de club’ zich verenigd hebben.

Ook vinden er met name aan het begin van het seizoen speciale sponsoractiviteiten plaats.


Maatwerk in sponsoring

Het sponsorbeleid beoogt een samenwerking waarbij zowel u als sponsor als ook hockeyclub Goirle voordeel behalen. Om dat te bereiken stellen we ons niet alleen tot doel sponsoren te werven, maar ook om daarvan meerjarige strategische business-partners te maken. Zo willen we meer doen dan alleen over geld praten. We horen graag welke communicatiedoelen u wilt bereiken met sponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende sponsoroptie kunnen kiezen of ontwikkelen.

Binnen de overeenkomst maken we verdere specifieke afspraken over de besteding van de bijdrage, de wijze van communicatie op de club en de website, de betrokkenheid bij evenementen op de club en de activiteiten gericht op uw (prospect) klanten. Vanzelfsprekend vindt terugkoppeling van het resultaat van de samenwerking regelmatig plaats. Maatwerk en flexibiliteit hebben we hoog in het vaandel staan.


Waarom sponsor van MHC Goirle worden?

Ambities kosten inspanning en geld. Wij zijn dan ook erg blij met de geweldige steun van de groep van trouwe sponsoren die de hockeyclub nu al mag ontvangen.

Om onze plannen verder te realiseren zijn nieuwe sponsoren altijd welkom.

Waarom sponsoring vraagt u zich wellicht af?

  • Goed voor uw naamsbekendheid o.a. door direct contact met alle bezoekers
  • Heeft een positief effect op uw imago
  • Geeft inhoud aan uw merklading/branding
  • Opent voor u een lokaal netwerk van mogelijke klanten en/of leveranciers
  • Een ontmoetingspunt om zaken te doen
  • Door persberichten, advertenties en andere mediauitingen ontstaat free-publicity

Kortom, MHC Goirle biedt sponsoren de mogelijkheid om in een prachtige sportief-sociale omgeving zowel zakelijk als informeel het netwerk van de club te benutten. Immers, sport verbroedert.

 

Vandaag jarig

Tijn van de Ven

Agenda

9-9 Training Mill Hill

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren