vrijwilligers_inschrijven 

Vrijwilligers

MHC (Mixed Hockey Club)Goirleis een vereniging. Het motto is 'samen met elkaar, voor elkaar'. Leden in plaats van 'klanten'.Vrijwilligers zijn voor een vereniging als MHC Goirle enorm belangrijk – vrijwilligers vormen zonder twijfel het kloppende hart van de club! We zijn daarom eigenlijk doorlopend op zoek naar enthousiaste leden, ouders of andere betrokkenen die willen helpen bij het vormgeven van de vereniging. Vele handen maken licht werk!

Verenigen = geven om te krijgen

MHC Goirle is geen commerciële organisatie maar een vereniging. Leden in plaats van 'klanten'; met elkaar voor elkaar; samen in plaats van alleen. Belangrijk, want de essentie van een vereniging is immers het gezamenlijkverenigenin gemeenschappelijke waarden of doelen. MHC Goirle is een vereniging met een sterk familiair karakter; onderling respect, saamhorigheid, veiligheid en sportiviteit zijn voor ons zeer belangrijke kernwaarden.

Meedoen

Bij het lidmaatschap van onze vereniging hoort ook meedoen. Het gezamenlijk de schouders eronder zetten is een wezenlijk onderdeel van ons club-DNA. Wij vragen niemand om een onredelijke inspanning te maken, maar wel dat iedereen billijk probeert bij te dragen aan de instandhouding van onze vereniging. Vele handen maken tenslotte licht werk, en alle kleine beetjes helpen daadwerkelijk. Samen aan het reilen en zeilen van de club werken is bovendien ook nog eens erg gezellig. We leren elkaar beter kennen en op deze manier bevorderen we samen ook de betrokkenheid met de vereniging. En juist doordat we het samen doen kunnen we als club de kosten van het lidmaatschap laag houden. Zo kunnen we hockey toegankelijk maken voor iedereen die het wil proberen.

Voor ouders/verzorgers van jeugdleden

MHC Goirle kent sinds jaar en dag vooral erg veel jeugdleden. Hierdoor is de inzetbaarheid van kader uit de senioren relatief beperkt. De betrokkenheid van ouders van onze jeugdleden is derhalve van essentieel belang. Om de jeugdleden van MHC Goirle de vereiste faciliteiten, begeleiding en training te kunnen geven, doet het bestuur niet alleen een beroep op de eigen senioren, maar ook op ouders en andere vrijwilligers.

Iedere ouder of verzorger van een jeugdlid zal enkele malen per jaar door
de teamcoaches worden verzocht om spelers (van het team waarin zijn of haar zoon of dochter speelt) naar een uitwedstrijd te rijden

Alle bijdragen worden gewaardeerd, zowel groot als klein. Het mooie is dat echt iedereen kan helpen, ongeacht of je de sport wel of niet kent.

Kortom, ben je gemotiveerd en draag je de club een warm hart toe, neem dan contact op met [email protected]. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven als vrijwilliger via inschrijven vrijwilliger

Mail ons via in overleg wordt bekeken hoeveel uur je beschikbaar bent en waar je voorkeur naar uit gaat.

 

Vandaag jarig

Harrie van den Broek

Judith Meuwissen

Agenda

De agenda is leeg

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren