Een prachtig hockeyweekend!

Nieuwsafbeelding

Tijdens een zonovergoten weekend mocht de jeugd sinds lange tijd weer ‘los’. En aan die blije koppies te zien was dit een moment waar ze lang naar uit hebben gekeken!  Er was genoeg te zien langs de velden: mix M8E1/M8E2 speelde hun eerste wedstrijd op een groot veld tegen junioren, op verschillende velden strijdden de jongens tegen de

Lees verder >> 1 maart 2021

FERD Zien & Horen nieuwe hoofdsponsor MHC Goirle Heren 1

Nieuwsafbeelding

Dé opticien en audicien van Goirle, FERD Zien & Horen is de nieuwe hoofdsponsor van MHC Goirle Heren 1. De naam FERD Zien & Horen prijkt vanaf komend seizoen op het shirt van Heren 1 van MHC Goirle.

Lees verder >>Bijlage >> 28 februari 2021

Meer ruimte voor (jong)senioren

Nieuwsafbeelding

In de persconferentie van 23 februari geeft het kabinet meer ruimte aan senioren tot en met 26 jaar om in groepsverband te gaan sporten. Zij mogen net als de junioren volledig gaan trainen en onderlinge wedstrijden op de club gaan spelen. 

Lees verder >> 24 februari 2021

MHC pakt door tegen verloedering sportpark

Nieuwsafbeelding

MHC dringt samen met andere sportclubs bij de gemeente aan op tegenhouden van de verloedering van het sportpark en een toekomstvisie.
Lees hier het artikel in het Brabants Dagblad 

Lees verder >> 4 februari 2021

Geweldig resultaat AH spaaractie!

Nieuwsafbeelding

Er is fanatiek gespaard voor de gepersonaliseerde MHC Goirle artikelen bij Albert Heijn Van Hogendorpplein! Alle items zijn inmiddels uitgereikt. 
Met deze geweldige actie werd ook de club financieel gesteund. Filiaalmanager Tahnee Otten kwam omlangs de waardecheque overhandigen: samen hebben jullie € 373,50 gespaard!

Lees verder >>Bijlage >> 3 februari 2021

Verrassing!

Nieuwsafbeelding

Wat een bijzonder jaar hebben we als MHC Goirle achter de rug. Een jaar met hoogtepunten, maar helaas ook dieptepunten. We vierden onze 40e verjaardag, kozen een nieuw tenue, zagen de creativiteit van onze commissie Hockeyzaken terug in een interne competitie en daardoor vele fanatieke jeugdleden op de zaterdag. Helaas was hockey voor de

Lees verder >> 30 januari 2021

Nog online kerstcadeaus bestellen? Installeer dan nu Sponsorkliks!

Nieuwsafbeelding

Iedereen bestelt wel eens iets bij websites als Coolblue, Thuisbezorgd of Bol.com. Zeker nu met kerst voor de deur. Als je dit doet via de speciale MHC Goirle-pagina op SponsorKliks, wordt er een percentage van het aankoopbedrag overgemaakt naar de club. Zonder dat je er verder iets voor hoeft te doen en zónder dat het jou iets extra’s kost!

Lees verder >> 7 december 2020

Wauw, wat een weekend!

Nieuwsafbeelding

We kijken terug op een fantastisch jubileumweekend!
Volop nazomerweer, winst voor Dames 1 (4-3 in de slotfase) én Heren 1 (5-1 whoop, whoop!) en véél aandacht voor het nieuwe tenue. Er is massaal gestemd!

Lees verder >> 7 september 2020

Vandaag jarig

Er zijn geen jarigen

Agenda

De agenda is leeg

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren