UPDATE: nieuwe protocol trainingen!

Nieuwsafbeelding

Door de verdere versoepelingen is het trainingsprotocol opnieuw gewijzigd. Lees de nieuwe regels in de bijlage!

EVEN VOORSTELLEN: de Sponsorcommissie!

NieuwsafbeeldingHet zal geen verrassing zijn, de Sponsorcommissie heeft als taak het werven van sponsors en het onderhouden van de contacten met bestaande sponsors. De Sponsorcommissie van MHC Goirle wordt gevormd door Stijn van Oirschot, Rein van Iersel, Jacqueline Wouters, Barbara Nijhuis en Angelique Bonte. Zij komen ongeveer 1 keer

Aangepast protocol

Nieuwsafbeelding

Het protocol is aangepast n.a.v. de recente versoepelingen vanuit de overheid. Ook is het reguliere trainingsschema geëindigd en schakelen we over op het zomer schema.
Bijgaand vind je een update, de wijzigingen zijn geel gearceerd.

Teamindeling 2020-2021 staat online!

Nieuwsafbeelding

Vanaf nu staat de nieuwe teamindeling online in LISATeams. Voor instructie hoe deze te vinden zie onderaan dit bericht.

Lees verder >> 14 juni 2020

Update: Teamindeling bekend op 14 Juni!

Nieuwsafbeelding

Op dit moment is de commissie hockeyzaken druk bezig de laatste hand te leggen aan de teamindeling voor volgend seizoen.
Omdat wij beseffen dat je hier naar uitkijkt, hebben we besloten de publicatie te vervroegen van maandag 15 juni naar zondag 14 juni om 18:00.

Lees verder >> 12 juni 2020

Hebben jullie hem al gelezen? 📰

Dennis Schoormans is door Hanneke Verhoeven geïnterviewd voor het Goirles Belang over onder andere het 40-jarig lustrum van MHC Goirle, zijn rol als nieuwe voorzitter en de plannen voor de toekomst! 💪

We zijn jarig vandaag !

Nieuwsafbeelding

Op 3 juni 1980 werd onze vereniging Mixed Hockey Club Goirle opgericht om na 40 jaar nog steeds springlevend te zijn. Helaas gooit het coronavirus wat roet in het eten en kunnen we dit nog even niet groots vieren. Later volgend seizoen zullen we er, wanneer de tijd er rijp voor is, wel stil bij staan. Toch wilden we dit niet zomaar voorbij

EVEN VOORSTELLEN: de Communicatie commissie!

Nieuwsafbeelding

Binnen MHC Goirle hebben afgelopen seizoen verschillende veranderingen plaats gevonden. Zo heeft het bestuur een nieuwe vorm gekregen, maar zijn ook andere commissies in een nieuw jasje gestoken. Wij stellen deze graag aan jullie voor!

Beginnend bij de Communicatie commissie:

Nieuws over de leerlijn HockeyFood en de doorontwikkeling daarvan (Loes bedankt!)

Nieuwsafbeelding

Om ervoor te zorgen dat de doorstroming vanuit onze jongste jeugd naar de jeugd en uiteindelijk de senioren zo optimaal mogelijk verloopt wordt er binnen MHC Goirle gebruik gemaakt van de leerlijn HockeyFood . Deze leerlijn zorgt er kort gezegd voor dat elke speler/speelster binnen een bepaalde leeftijdscategorie hetzelfde leert. Hierdoor

Hoe komen de teams voor volgend seizoen tot stand?

Nieuwsafbeelding

Het is ieder jaar weer een spannend moment, de samenstelling van de nieuwe teams. Ook merken we dat er ieder jaar weer veel vragen zijn hoe de teamindeling tot stand is gekomen. Vanuit MHC Goirle streven we al enkele jaren naar een zo objectief mogelijk systeem om de teams in te delen. In onderstaande tekst lichten we dit systeem graag toe.

Lees verder >> 16 mei 2020

Xenia Gounalakis

Nieuwsafbeelding

Met groot verdriet hebben wij het onvermijdelijke nieuws vernomen dat ons enthousiaste lid Xenia Gounalakis gisteren op 22-jarige leeftijd is overleden. Xenia speelde in Jong Dames 2.

Vandaag jarig

Isa Boeijkens

Alexander van Hasselt

Meike Kolen

Babet Op den Kamp

Agenda

27-8 kick-off Trainer Coa

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren