Let op: toegang gewijzigd!

Nieuwsafbeelding

Met de herinrichting van ons complex wijzigt ook de toegangsroute. Vanaf vandaag is de oude toegangspoort, dus tussen waar nu de blokhut staat en het paviljoen, definitief gesloten. De toegang tot het complex vind je vanaf nu als volgt:

Lees verder >> 22 november 2022

Afronding herfstseizoen en trainen in de winterperiode

Nieuwsafbeelding

AFRONDING HERFSTSEIZOEN
Het herfstseizoen loopt ten einde en we gaan over in het winter/zaal seizoen. Het reguliere trainingsschema eindigt na de laatste competitieronde van de jeugd op 4 december en is weer van toepassing na de carnavalsvakantie vanaf maandag 27 februari.

Lees verder >>Bijlage >> 22 november 2022

Update vernieuwing complex

Nieuwsafbeelding

Waar onze spelers op het veld fanatiek spelen, werkt de bouwploeg hard door aan de voltooiing van ons prachtige complex. Een korte update!


✅ Het eerste deel van de nieuwe parkeerplaats is open! Ook het andere deel is nu nog even beschikbaar, dus maak er vooral gebruik van.

Lees verder >> 15 november 2022

Het nieuwe gezicht achter de bar: even voorstellen

Nieuwsafbeelding

Met het laatste weekend van Ruud achter onze bar in het vizier, was het bestuur druk zoekende naar een tijdelijke oplossing om in de gastvrijheid van MHC te kunnen voorzien. We zijn dan ook blij te mogen aankondigen dat we tot en met februari a.s. een interim horeca manager gevonden hebben: Jurgen van Baast .
 

Lees verder >> 14 oktober 2022

De laatste keer aan de bar bij Ruud!

Nieuwsafbeelding

Na jaren trouwe dienst in en rondom het clubhuis als Paviljoenbeheerder gaat Ruud een volgende uitdaging aan buiten MHC Goirle. Dit weekend zal zijn laatste werk-weekend op MHC zijn. Bedankt voor alles, Ruud!🙌🙌🙌

Lees verder >> 13 oktober 2022

Vandaag jarig

Pien van Disseldorp

Eric Pikaar

Agenda

14-12 bestuursvergadering

16-12 Vrijwilligers Pre Ke

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren