Scheidsrechterscursussen

Nieuwsafbeelding

Scheidsrechterscursussen 2019-2020 
Ook dit seizoen zullen er weer de nodige scheidsrechterscursussen worden aangeboden. Dit jaar zullen we iedereen per leeftijdscategorie gaan uitnodigen.  Senioren en A-junioren (verwachting half oktober) B-junioren (verwachting eind oktober, begin november) C-junioren

Lees verder >> 20 september 2019

Albert Heijn plaatjesactie

Nieuwsafbeelding

De Albert Heijn sportplaatjesactie is maandag 21 oktober a.s. !! De kick-off is zaterdag 19 oktober.
Is je foto gemaakt, maar heb je nog geen AVG formulier ingeleverd doe dat dan uiterlijk dit weekend !Lees verder >> 20 september 2019

scheidsrechterscommissie CS+ groepen

Opstarten CS+ groepen 
De scheidsrechterscommissie is met ingang van het nieuwe seizoen gestart met een andere manier van aanwijzen van de arbitrage.  Onderdeel van dit nieuwe plan is het opstarten van twee groepen voor fanatieke scheidsrechters:   -De Junior CS+ groep; gericht op de jonge of beginnende

Lees verder >> 20 september 2019

Grote Club actie

Nieuwsafbeelding

De Grote Clubactie start weer. De loten liggen vanaf morgen klaar in het paviljoen.
Maximale inleverdatum  is 17 november .. 
Doe je best om zo veel mogelijk te verkopen, want er zijn ook mooie prijzen te winnen. 

Lees verder >>Bijlage >> 13 september 2019

Workshop Jeugdtrainers 19 en 26 september

Nieuwsafbeelding

19 en 26 september van 19 tot 21 organiseren we de workshops training geven voor onze jeugd trainers. De workshop wordt gegeven door Lorenzo Westrenen, Leercoach bij de KNHB en coach Best D1.  Ben jij nog junior en geef je training aan een team dan ontvang je binnenkort de inschrijving. 

Lees verder >> 3 september 2019

informatie kick-off avond junioren beschikbaar

Nieuwsafbeelding

De informatie verstrekt op de junioren coach informatie avond is beschikbaar in LISA team. Ga naar de site van MHC Goirle en klik onderaan op LISA Team. Hier kom je in het clubgedeelte van onze site en vindt je allerlei informatie (uitgebreider en vergelijkbaar met de LISA App). https://team.lisa-is.nl/login. Je kan de informatie vinden onder

Lees verder >> 3 september 2019

Controleer je contactgegevens !

Nieuwsafbeelding

Vanuit de diverse commissies komen geluiden dat contactgegevens niet kloppen! Willen jullie allemaal je gegevens controleren ? Dan mis je geen belangrijke berichtgeving. 

Lees verder >> 3 september 2019

29 augustus workshop Hockeypraktijk

Nieuwsafbeelding

A.s. Donderdag 29-8  is het echt zo ver we gaan echt van start met Hockeypraktijk. Voor alle trainers van jong tot oude organiseren we de implementatie workshop Hockeypraktijk. De workshop start om 19:30 uur en duur tot maximaal 21:00 uur. 

Lees verder >> 28 augustus 2019

29 augustus Kick-off Trainer/Coaches Junioren

Na de workshop Hockeypraktijk zulllen we op 29 augustus vanaf 21:00 verder gaan met de kick-off avond voor de junioren coaches. Op deze avond krijg je de praktische informatie voor het coachen van een team.

Lees verder >> 28 augustus 2019

Inloopspreekuur Van Iersel & Zandbergen Fysiotherapie

Nieuwsafbeelding

Speciaal voor alle leden van MHC Goirle biedt Van Iersel & Zandbergen Fysiotherapie een inloopspreekuur op de vereniging aan, wekelijks  op dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur , om kleine blessures het hoofd te bieden, maar ook om te screenen of nader onderzoek en behandeling in de praktijk nodig zou kunnen zijn. 

Lees verder >> 26 augustus 2019

MHC Goirle implementeert Hockeypraktijk app

Nieuwsafbeelding

26 augustus starten de reguliere trainingen voor, veel teams zijn al fanatiek op eigen gelegenheid aan het trainen of gaan voor die tijd nog aan de gang. Wil je dit ook met jou team check de mogelijkheden via [email protected] het is niet vanzelf sprekend dat voor 26 augustus de velden vrij zijn op de eigen trainingstijd.

Lees verder >> 13 augustus 2019

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

24-9 Bespreking / eten H1

25-9 Bestuursvergadering

26-9 Workshop Jeugdtraine

1-10 Bespreking / eten H1

3-10 Workshop trainen/coa

8-10 Bespreking / eten H1

10-10 Workshop trainen/coa

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren