Wauw, wat een weekend!

Nieuwsafbeelding

We kijken terug op een fantastisch jubileumweekend!
Volop nazomerweer, winst voor Dames 1 (4-3 in de slotfase) én Heren 1 (5-1 whoop, whoop!) en véél aandacht voor het nieuwe tenue. Er is massaal gestemd!

Lees verder >> 7 september 2020

Spaaractie MHC Goirle & Albert Heijn Hogendorpplein

Nieuwsafbeelding

Van maandag 14 september t/m zondag 8 november kun je bij de Albert Heijn aan het Hogendorpplein sparen voor gratis lustrumartikelen van MHC Goirle met jouw naam erop!

Lees verder >>Bijlage >> 2 september 2020

Geannuleerd!!!! Kick-off Trainer Coaches

Nieuwsafbeelding

De Kick-off meeting voor Trainer Coaches gaat niet door. I.v.m. de corona maatregelen willen wij geen risico nemen om met een grote groep langdurig in ons clubhuis een presentatie te houden en uitleg te geven.  We gaan ons alsnog voorbereiden om deze digitaal te houden en natuurlijk ook via de veldbegeleiders op het veld zelf.

Lees verder >> 26 augustus 2020

SPELREGELS MHC GOIRLE COVID-19

Nieuwsafbeelding

Het coronavirus is nog niet uit ons land verdwenen helaas. Gelukkig is het wel mogelijk de hockeycompetities weer op te starten. Maar om ervoor te zorgen dat we met elkaar kunnen blijven sporten, is het van groot belang dat iedereen zich aan de speciale richtlijnen en afspraken houdt.

Lees verder >>Bijlage >> 24 augustus 2020

EVEN VOORSTELLEN: de Sponsorcommissie!

NieuwsafbeeldingHet zal geen verrassing zijn, de Sponsorcommissie heeft als taak het werven van sponsors en het onderhouden van de contacten met bestaande sponsors. De Sponsorcommissie van MHC Goirle wordt gevormd door Stijn van Oirschot, Rein van Iersel, Jacqueline Wouters, Barbara Nijhuis en Angelique Bonte. Zij komen ongeveer 1 keer per 6

Update: Teamindeling bekend op 14 Juni!

Nieuwsafbeelding

Op dit moment is de commissie hockeyzaken druk bezig de laatste hand te leggen aan de teamindeling voor volgend seizoen.
Omdat wij beseffen dat je hier naar uitkijkt, hebben we besloten de publicatie te vervroegen van maandag 15 juni naar zondag 14 juni om 18:00.

Lees verder >> 12 juni 2020

We zijn jarig vandaag !

Nieuwsafbeelding

Op 3 juni 1980 werd onze vereniging Mixed Hockey Club Goirle opgericht om na 40 jaar nog steeds springlevend te zijn. Helaas gooit het coronavirus wat roet in het eten en kunnen we dit nog even niet groots vieren. Later volgend seizoen zullen we er, wanneer de tijd er rijp voor is, wel stil bij staan. Toch wilden we dit niet zomaar voorbij

Inloopspreekuur fysiotherapie door Van Iersel & Zandbergen

Nieuwsafbeelding

Inmiddels zijn we weer fanatiek aan het hockeyen. Heb je al een blessure opgelopen of wil je weten hoe je zo snel mogelijk van de pijntjes af kan komen? Maak dan gebruik van het gratis inloopspreekuur van Fysiotherapie Van Iersel & Zandbergen op de club!

Lees verder >> 17 september 2020

Vandaag jarig

Dieke Severijns

Marijn Verhoeven

Agenda

22-9 Scheidsrechtersexame

10-11 Scheidsrechtersexame

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren