Eauzeau Communicatie opnieuw sponsor MHC

Nieuwsafbeelding

Karen Molin heeft zich met haar bedrijf Eauzeau Communicatie ook voor de komende drie jaar als sponsor aan MHC Goirle verbonden. Zij doet dit door alle junioren en seniorenteams te voorzien van een bidonkrat.

Lees verder >> 13 september 2021

Nieuwe tenue verplicht voor wedstrijden!

Nieuwsafbeelding

Na een jaar van voorbereidingen, gaat MHC Goirle met ingang van het hockeyseizoen 2021-2022 in haar nieuwe clubtenue spelen. 
Om iedereen in de gelegenheid te stellen tijdig te beschikken over het nieuwe tenue is onlangs een speciale actie gelanceerd in samenwerking met Club.

Lees verder >> 10 september 2021

Sponsornieuws!

Nieuwsafbeelding

Las- en Konstruktiebedrijf Peter de Jong B.V. verlengt sponsorschap MHC Goirle en is ook de komende 3 jaar hoofdsponsor van Heren 2.
 

Lees verder >> 6 september 2021

Wijzigingen 5 september!

Nieuwsafbeelding

Ongetwijfeld staat er voor zondag 5 september een groot kruis in je agenda voor de grootse seizoensopening van MHC Goirle. Helaas is Corona opnieuw een spelbreker. De verwachte versoepelingen zijn nog onvoldoende, waardoor de maatregelen om het evenement te mogen organiseren te ingrijpend zijn voor het feestelijke programma dat gepland

Lees verder >> 30 augustus 2021

Gezocht!

Nieuwsafbeelding

Dè kans om jouw bijdrage te leveren aan de gastvrijheid van MHC! 
Wij zijn dringend op zoek naar: 
Een enthousiaste barmedewerker voor donderdagavonden en zondagen. • Alle gebruikelijke barwerkzaamheden zoals uitgeven drankjes, bedienen van de kassa, opruimen en poetsen. 

Lees verder >> 25 augustus 2021

Online bestellen? Installeer dan nu Sponsorkliks!

Nieuwsafbeelding

We bestellen met z'n allen steeds meer bij websites als Coolblue, Thuisbezorgd of Bol.com, waarbij we uiteraard de lokale ondernemer niet links laten liggen!

Lees verder >> 3 juni 2021

Camerasysteem

Nieuwsafbeelding

Mede dankzij een bijdrage van de 'Vrienden van MHC Goirle' kan onze club de volgende stap zetten in haar verdere ontwikkeling en professionalisering. Vorige week heeft onze club een overeenkomst gesloten met het bedrijf 360SportIntelligence, leverancier van een totaaloplossing voor sportvideoanalyse. 

Lees verder >> 20 mei 2021

Vandaag jarig

Jesse Boon

Welna van Herpt-Poorta

Julide Serbest

Agenda

6-10 bestuursvergadering

3-11 bestuursvergadering

1-12 bestuursvergadering

Bijeenkomst aanvragen

Wedstrijden

Team resultaten

Stersponsoren